הובלת מטבח בדרך הנכונה

//הובלת מטבח בדרך הנכונה

רוב האנשים חוששים מהובלת המטבח במהלך מעבר הדירה, גם אם הם שכרו חברה מקצועית של  הובלות בחיפה. על מנת להשלים הובלת מטבח בהצלחה יש להתייחס לתכולה הייחודית של המטבח.

הובלה של דירה יכול להלחיץ כל אחד, ובצדק. התהליך של מעבר דירה יכול להיות מאוד מורכב, מסובך ולקחת מכם המון תעצומות נפש. כל חלק במעבר הדירה, החל מלמצוא מובילים מקצועיים ועד לסידור תכולת הדירה בדירה החדשה, הוא עניין מורכב. מרבית האנשים מתקשים מאוד כאשר מגיעים להובלה של המטבח. במטבח יש מספר פריטים מאוד בעייתיים למעבר שיש להתייחס לכל אחד מהם בצורה ייחודית וזהירה. אז בין אם העסקתם חברת הובלות מקצועית בחיפה או בין אם אתם מבצעים הובלה של הדירה בעצמכם, חשוב שתעניקו דגש ותכנון מתאים לכל קבוצות הפרטים הייחודיים של המטבח.

מכשירי חשמל גדולים

האובייקטים שישר תופסים את העין כאשר ניגשים להובלה של מטבח בפרט, ודירה בכלל, הם מכשירי החשמל הגדולים. מקרר, מדיח, תנור וכל מכשיר גדול וכבד מייצרים אתגר לא פשוט במהלך ההובלה. על מנת להעביר בצורה נכונה את מכשירי החשמל הגדולים הללו יש ראשית לנתק אותם ממקומם, לרוב מכשירי חשמל אלו מקובעים לקיר או שהם מובנים לתוך שיש המטבח. לאחר שאנו מנתקים את המכשירים הללו נצטרך למצוא להם אריזה נכונה להובלה, אנו יכולים לרכוש אריזות מותאמות למכשירים גדולים או לפחות לדאוג לארוז את המכשירים הללו למעבר נוח ללא שריטות. לאחר אריזת המכשירים הללו חשוב שהם יטופלו על ידי מובילים מקצועיים של חברת הובלות בחיפה. גם אם במידה ואתם מחליטים לבצע הובלת תכולת דירה בעצמכם, מומלץ להעסיק חברת הובלות בכדי להעביר את הרהיטים הגדולים שלכם כמו מקרר או מזנון הסלון.

מכשירי חשמל קטנים

לאחר הדגש למכשירי החשמל הגדולים במטבח, חשוב לתת דגש גם על מכשירי החשמל הקטנים הרבים שיושבים במטבח שלנו. אנו מדברים על מכשירי חשמל כמו מיקסר, קומקום, טוסטר אובן, מיקרוגל וכו'. לרוב מדובר על מכשירים זולים אך חלקם גם יכולים להיות מאוד יקרים, למשל מיקסר חדש יעלה לכם סביבות 2000 שקל, ולכן חשוב לשמור עליהם במהלך ההובלה. אם שמרתם את האריזה המקורית של המכשירים הקטנים, אז אתם יכולים להחזיר אותם לאריזה המקורית להובלה בטוחה. במידה ולא, אז מומלץ לעטוף כל מכשיר בנייר עטיפה מגן ולארוז את המכשיר בקרטון נפרד. במידה ולמכשיר מסוים יש חלק שביר, כמו למשל צלחת הזכוכית של המיקרוגל או כד הזכוכית של בלנדר, אז מומלץ לעטוף פעמיים את אותו חלק שביר או להניח אותו באריזות החפצים השבירים.

כלי בישול וכלי הגשה

כלי הבישול וכלי ההגשה הם חלק בלתי נפרד מכל מטבח, ולרוב בכל מטבח יש מספר כלי בישול (סירים, מחבתות וכו') ומספר סטים של כלי הגשה (צלחות, קערות, מזלגות וכו'). במהלך תכנון הובלת מטבח חשוב לבצע הפרדה בין שני סוגים כלי בישול והגשה: כלים שבירים וכלים לא שבירים. כלי ההגשה השבירים הם כלי ההגשה העשויים מקריסטל, זכוכית, חרסינה וחומרים שבירים אחרים. כלי הגשה לא שבירים הם לרוב כלי הגשה מפלסטיק, מברזל וחומרים לא שבירים אחרים. כמובן שהדגש במהלך תכנון הובלת המטבח חייב להיות על הכלים השבירים. חשוב לארוז כל סט של כלים באותו קרטון עם נייר עטיפה שימנע שריטות ושבר בכלים. נוסף על כך, חשוב לשמור על הסכו"ם (מזלג, סכין וכו') בנפרד מכלי ההגשה הרגילים על מנת לצמצם את הסיכוי לשריטות.

דברי מזון

אלא אם מדובר על הובלה של דירה שלא גרו בה, ימצאו דברי מזון במטבח ביום המעבר. בכל הנוגע לדברי מזון לא צריכים לדאוג משבירה ופגיעה, אלא יש לשמור על שלמות דברי המזון בכדי שהם לא ילכלכו את שאר תכולת הדירה במהלך ההובלה. רצוי להעביר רק דברי מזון קשים וסגורים, ובמידה ויש דברי מזון באריזות פתוחות שאתם רוצים להעביר אז חובה לארוז אותם בצורה יסודית עם נייר אוכל צמוד או בשקיות אטומות.

By | 2016-05-09T10:13:14+00:00 10:13 am|חברת הובלות בחיפה|